“Het leven ervaren: daar draait het om.” Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?
We zijn op zoek naar een collega met een heldere en eigentijdse visie op geestelijke verzorging.

Geestelijk Verzorger

Wat ga je doen?
De geestelijk verzorgers bij De Zijlen zijn experts in de kerngebieden: zingeving, identiteit, ethiek en levensbeschouwing. Vanuit de visie ‘Ingrijpende gebeurtenissen horen bij het leven’ ondersteunen zij cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers. Je komt op veel verschillende zorglocaties voor gesprekken met cliënten en medewerkers. Dit doe je zowel individueel, als in groepsverband. Daarnaast ben je een sparringpartner voor de andere zorgdisciplines binnen de organisatie.

De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. Bovendien zijn wij expert in specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken en investeren in onze medewerkers: goede zorg, goed werk. Onze visie is ‘Het leven ervaren: daar draait het om’. Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen en van jezelf. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking.

Je bent onderdeel van een vakgroep met twee collega geestelijk verzorgers, met wie je nauw samenwerkt. De vakgroep geestelijke verzorging valt onder het Behandel & Expertise Netwerk (BEN) van De Zijlen.

Word je enthousiast van onze doelgroepen en hun diversiteit aan (levensbeschouwelijke) achtergronden? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Ook als beginnend geestelijk verzorger word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wat bieden we?
Een uitdagende, afwisselende baan met enthousiaste collega’s. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelbudget voor opleidings- en bijscholingsmogelijkheden. Je wordt goed gefaciliteerd om flexibel te werken (laptop en telefoon).

Verder kun je rekenen op het volgende:

  • Een vast contract voor 24 uur per week.
  • Bruto maandsalaris tussen € 3.768,- en € 5.477,- op basis van 36 uur per week (FWG 60 cao Gehandicaptenzorg). Peildatum 1 juni 2024.
  • Vier weken vakantie en ruim 1,5 week balansverlof dat je bijvoorbeeld om kunt zetten in extra vrije uren of geld.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,16 per km tot 30 km enkele reis.
  • Korting op aanschaf van een sportabonnement, fiets, laptop, telefoon en nog meer
  • Pensioenregeling via PFZW en verder kun je rekenen op vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
  • Aantrekkelijke kortingen via Benefits at Work op onder andere mode, ontspanning en sport.

Wat vragen we?
Je bent creatief en komt iets brengen op het gebied van muziek, beeldende kunst of iets vergelijkbaars. Je vindt het leuk om van daaruit werkvormen te ontwikkelen. Het spreekt voor zich dat je integer bent en communicatief sterk en verbindend bent. Daarnaast ben je energiek en proactief en kun je gemakkelijk schakelen tussen en aansluiten bij de verschillende niveaus binnen en buiten onze organisatie.

Verder vragen we het volgende:

  • Een afgeronde opleiding als geestelijk verzorger op hbo-master of wo-niveau.
  • Je bent lid van de VGVZ en je staat geregistreerd in het kwaliteitsregister SKGV.
  • Je hebt ervaring als gespreksleider moreel beraad.

Voldoe je op dit moment nog niet volledig aan alle gestelde eisen, maar is dit wel in korte tijd te realiseren? Dan nodigen we je ook uit te solliciteren.

Enthousiast geworden?
Leuk! Dan ontvangen we graag uiterlijk 1 september je cv en korte motivatie via de sollicitatiebutton.

In verband met de vakantieperiode laten we deze vacature langere tijd openstaan.
Na de sluitingsdatum ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie op je sollicitatie.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 9 september.

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Andreas Groenendaal, een van de geestelijk verzorgers van De Zijlen. Je kunt hem bereiken via het mailadres andreas.groenendaal@dezijlen.nl en via telefoonnummer 06-15 27 72 77.

Vanaf 15 augustus kun je voor meer informatie contact opnemen met Mieke van ’t Hoog (geestelijk verzorger) via mailadres mieke.vanthoog@dezijlen.nl en via telefoonnummer 06-10 01 93 31.