Laden Evenementen

De zin en betekenis die mensen aan het leven geven zijn belangrijke uitgangspunten voor het bepalen van de dagelijkse zorg of de juiste behandeling. Voor zorgprofessionals is het niet altijd eenvoudig om daar invulling aan te geven in de dagelijkse praktijk.

In dit train de trainer programma leert u zingevingsgesprekken in te voeren in uw eigen praktijk. Bovendien leert u deze kennis en vaardigheden door te geven aan uw collega’s zodat zingevingsgesprekken een goede plek krijgen in de dagelijkse praktijk van uw afdeling of instelling. U volgt de training idealiter met een collega (implementatieduo). Het is echter ook mogelijk om deze training zonder collega te volgen.

Doelgroep: Professionals met expertise rondom de zorg en behandeling van patiënten zoals artsen en verpleegkundigen. Indien u als duo komt dan idealiter in combinatie met een expert rondom zingevingsvraagstukken zoals bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, psycholoog of geestelijk verzorger. Uiteraard zijn ook andere combinaties welkom!

Programma

Woensdag 25 september 2024 (09.30-16.00 uur)
Woensdag 23 oktober 2024 (09.30-16.00 uur)
Woensdag 15 januari 2025 (09.30-14.00 uur)

De data van de drie online intervisiebijeenkomsten worden nader bepaald.

Sprekers

J. de Jeu, MA, Ethicus, stafadviseur en trainer, UMCG
Drs. K. Oosterhuis, geestelijk verzorger, UMCG
Drs. A. Oudshoorn, docent, trainer, trainingsactrice, Arianthe Acteurs & Trainers
Dr. G. Welker, senior adviseur beleid en implementatie, UMCG

SKGV accreditatie.

Meer lezen en aanmelden? Klik hier.

Deel dit nieuwsbericht