Geestelijk Verzorger
20 uur per week (mogelijkheid tot uitbreiding op termijn) uur per week

Als toekomstige medewerker van GGzE ben je flexibel en multi-inzetbaar.
Je onderschrijft het Planetree gedachtengoed en helpt mee op weg naar een community voor mentale kracht.

Waar ga je werken?
Per direct zijn wij, van het Centrum voor BeZINning op zoek naar een nieuwe collega geestelijk verzorger. Ons team bestaat uit zes geestelijk verzorgers met verschillende levensbeschouwelijke achtergronden, werkzaam op verschillende locaties (deels binnen de Forensische setting, deels daarbuiten). Ons streven is om aandacht voor levensvragen, zingeving en ethiek op zoveel mogelijk plekken binnen de organisatie een vanzelfsprekend onderdeel van de zorg te laten zijn. Wij vinden het daarom belangrijk om naast het directe cliëntencontact, op organisatieniveau bij te dragen aan humane zorg door bijvoorbeeld moreel beraad en deskundigheidsbevordering.

Wie ben jij?
Wij zoeken een enthousiaste en flexibele collega met hart voor mensen in de psychiatrie. Iemand die zin heeft om de komende jaren mee handen en voeten te geven aan Centrum voor BeZINning en de ontwikkeling van ons vak in een veranderende samenleving en zorgcontext. Je bent een teamspeler en beschikt over een innovatieve houding, creativiteit en relativeringsvermogen. Je bent W.O. geschoold, lid van de VGVZ en SKGV geregistreerd. Gezien de teamsamenstelling gaat onze voorkeur uit naar iemand die bekend is met de katholieke traditie.

Werkzaamheden?
We zoeken iemand die enthousiast wordt van het werken met jongeren (16-24 jr. deels opgenomen met een justitiële maatregel), waarbij zingevingsvragen vaak op een meer impliciet niveau spelen en presentiewerk gevraagd is. Daarnaast willen we graag samen met jou kijken wat een passend pakket zou kunnen zijn dat zowel aansluit bij jouw kwaliteiten en voorkeuren als bij de wensen en behoeftes van het hele team. Het is dus nog deels open hoe jouw specifieke pakket eruit zal komen te zien maar in ieder geval zal dit bestaan uit individuele gesprekken, groepswerk en zondagsvieringen.

Waarom GGzE?
Naast het salaris volgens de CAO van de GGZ (let op, afhankelijk van ervaring kan aanloopschaal van toepassing zijn) en vakantiegeld kun je rekenen op een volledige eindejaarsuitkering, ofwel een dertiende maand! Daarnaast geniet je van vele leuke extra’s zoals: bedrijfsfitness en deelname aan het fietsenplan.

Wij hechten veel waarde aan de fysieke en mentale fitheid van onze medewerkers. Persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling staan ook hoog in het vaandel.

Werken bij GGzE betekent ontplooiing en ontwikkeling in de breedste zin van het woord. GGzE laat mensen groeien!

Van belang om te weten
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de procedure.

Op jouw eerste werkdag dien je in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd. Daarnaast kan er gevraagd worden naar een referentie.

Enthousiast! Toch nog vragen?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Lisa van Duijvenbooden via telefoonnummer 06-22920887, lisa.van.duijvenbooden@ggze.nl of Alice Bremmer via telefoonnummer 06-83667851, alice.bremmer@ggze.nl

Zie ook de website www.ggze.nl/centrumvoorbezinning

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton. De sluitingsdatum is 1 mei 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.