Heb jij zin om geestelijke verzorging verder mee te ontwikkelen voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking in de Bollenstreek? Vind je het prettig om veel vrijheid te hebben in de invulling van de functie? Wij bieden een functie voor geestelijk verzorger waar je volop de ruimte krijgt om je creativiteit en eigenheid in te kunnen zetten. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan snel!

Geestelijk verzorger
(16-24 uur per week)

Waar ga je werken?
Raamwerk is een cliëntgerichte en deskundige organisatie met locaties en ambulante begeleiding in de Duin- en Bollenstreek. Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan circa 750 cliënten met NAH, lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort waardoor er makkelijk wordt samengewerkt met verschillende disciplines.

Wat ga je doen?
Samen met de huidige geestelijk verzorger geef je op een creatieve manier inhoud en vorm aan levensvragen, morele vragen en zingevingsvraagstukken van zowel cliënten en naasten als medewerkers. Je wordt regelmatig betrokken bij cliënten in de palliatieve fase. Je verzorgt daarnaast de herdenkingsbijeenkomsten. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van beleid rondom ethiek en palliatieve zorg. Je begeleidt als gespreksleider het moreel beraad en denkt mee over ethische vraagstukken. Samen met de gedragsdeskundige en het expertiseteam palliatieve zorg werk je aan de ontwikkeling van het scholingsaanbod rondom palliatieve zorg, levend verlies en rouw. Je verzorgt ook deze trainingen en draagt daarmee bij aan kennis en kunde van zorgteams.
Je organiseert tevens een keer per maand een levensviering op de zondag. Daarnaast zijn er vieringen met Allerzielen, Kerst en bij de seizoenen waar vorm aan gegeven wordt in samenwerking met andere disciplines.

Wat neem je mee?
Je beschikt over inlevingsvermogen en hebt een open houding ten opzichte van alle levensbeschouwingen. Je hebt affiniteit met mensen met een beperking. Je kunt zowel individueel als in groepsverband werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en kunt inspelen op de behoeften van cliënten, naasten en medewerkers. Daarnaast ben je creatief in het vormgeven van vieringen en herdenkingen.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een (bijna) afgeronde wo-studie theologie, humanistiek of geestelijke verzorging.
  • Je bent lid of bereid lid te worden van de beroepsvereniging VGVZ en je staat ingeschreven of bent bereid je in te schrijven in het kwaliteitsregister SKGV.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 60: max. €5.477,= bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Extra’s zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en fietsplan.
  • Uitdagende functie met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng.
  • Een inspirerende werkomgeving waar je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de zorg voor cliënten, naasten en medewerkers.
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met daarbij veel (interne) opleidingsmogelijkheden.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Wil je meer weten?
Mail voor meer informatie naar geestelijkeverzorging@hetraamwerk.nl.

Interesse?
Stuur jouw sollicitatie voor 23 augustus as. via de vacature ‘Geestelijk verzorger’ (vacaturenummer 24-57) op www.werkenbijraamwerk.nl.