Vanaf 1 oktober 2024 hebben wij binnen het Dijklander Ziekenhuis ruimte voor twee geestelijk verzorgers vanaf 0,67 fte (24 uur per week). We zoeken collega’s vanuit diverse levensbeschouwelijke achtergronden.

Geestelijk verzorger
(24 uur)

De afdeling
Het team Geestelijke Verzorging bestaat momenteel uit vijf geestelijk verzorgers en is inzetbaar op beide locaties (Hoorn en Purmerend) van het Dijklander Ziekenhuis. Op dit moment bestaat het team uit geestelijk verzorgers met een humanistische, protestantse en katholieke achtergrond.

Je nieuwe baan
Vanuit je passie voor goede zorg ben je bedreven én gedreven in het verlenen van geestelijke verzorging aan onze patiënten en hun naasten.
Je neemt op de verpleegafdelingen, SEH en IC deel aan trauma- en reanimatiebegeleiding van betrokkenen. Je werkt samen met artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners die bij de patiënten betrokken zijn. Je bent ook beschikbaar voor ondersteunende begeleiding van alle medewerkers uit het ziekenhuis.
Je levert daarnaast een bijdrage aan het begeleiden van morele vragen in de gezondheidszorg. Je neemt deel aan diverse vormen van overleg en geeft ook scholing vanuit jouw vakgebied en bent in staat beleidsmatig mee te denken.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander. Iemand die begrijpt wat voor onze patiënten, hun naasten en onze medewerkers wezenlijk van belang is. Je bent deskundig op het gebied van zingeving en spiritualiteit.

Daarnaast:

  • heb je een afgeronde academische opleiding Theologie of Humanistiek op masterniveau met specialisatie Geestelijke Verzorging;
  • ben je lid van de vakvereniging VGVZ en ingeschreven in het vakregister SKGV;
  • heb je ervaring als geestelijk verzorger, bij voorkeur binnen een ziekenhuis;
  • volg je de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet;
  • kun je goed aansluiten bij de diversiteit aan levensbeschouwingen van patiënten, naasten en medewerkers;
  • ben je in staat tot nauwe collegiale en interdisciplinaire samenwerking.

Wat bieden wij jou?

  • Een door en door Dijklander-werkplek. Een plek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid samengaan. We ondersteunen jou graag met diverse opleidingsmogelijkheden, bij ons kan je doorontwikkelen!
  • De arbeidsvoorwaarden voor Dijklanders zijn geregeld in de Cao-Ziekenhuizen en het salaris is overeenkomstig met functiegroep 65 (minimaal € 4.457,00 en maximaal € 6.716,00 bruto per maand op fulltime basis). Naast je salaris heb je recht op een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en is je pensioen goed geregeld via PFZW.
  • Voldoe jij aan ons profiel? Dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week. Anders betreft het een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Onze locaties Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Handig om te weten: vanaf 8 april 2024 tot 21 oktober 2024 wordt er gewerkt aan de A7. Vermijd files en kom met het OV! Beide locaties zijn op loopafstand van het station. Je werkt zowel in Hoorn als Purmerend.
  • Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo kun je als Dijklander tegen vergoeding trainen in onze eigen Fit Boutiqs Studio in Hoorn. In 20 minuten volg je een High Intensity Personal Training (HIPT). Of sport met belastingvoordeel via Bedrijfsfitness Nederland. Leuke uitjes met korting? Ook dat kan. Klik op de link en ontdek wat wij bieden!

Interesse?
Direct solliciteren is een goed idee, maar eerst eens kennismaken is net zo logisch! Neem over de vacature gerust contact op met Gert Toes of Peter Evers (0229 20 8289), geestelijke verzorgers. De sluitingsdatum voor deze vacature is 10 september 2024. De gesprekken vinden plaats op maandagochtend 23 september.

Nieuwsgierig naar de sollicitatieprocedure? Klik dan op de link.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.