Laden Evenementen

Op donderdag 20 juni 2019 organiseert het Antoni van Leeuwenhoek voor het 25ste achtereenvolgende jaar een symposium over ontwikkelingen in de oncologische zorg voor verpleegkundigen en paramedici.

Dit is hèt symposium voor oncologieverpleegkundigen en paramedici in Nederland dat ieder jaar zo’n 500 bezoekers trekt. Het vindt plaats in Theater de Meervaart in Amsterdam.

VGVZ-leden krijgen 10% korting!

 

Het thema dit jaar is ’Oncologie in perspectief – 25 jaar’. Al 25 jaar lang staan de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van kanker centraal tijdens dit symposium. Terugkijkend in deze 25 jaar is er veel gebeurd binnen de oncologische zorg.

Tijdens deze feestelijke jubileumeditie zijn we ons bewust van de enorme groei die we hebben doorgemaakt, maar kijken we vooral naar de toekomst en wat onze multidisciplinaire kennis ons en de patiënt nog meer gaat opleveren.

Benieuwd naar het programma? Neem snel een kijkje op: https://www.avl.nl/flipbooks/Oncologie%20in%20perspectief/Oncologie%20in%20perspectief/index.html

In het programma is er volop ruimte om een eigen route te kiezen. De dag begint en eindigt met een plenaire sessie.

In de ochtend en middag kan men een keuze maken uit diverse sessies en workshops. Tussen de presentaties door kan men de stands van de exposanten bezoeken.

Voor meer informatie en een overzicht van alle deelnemende exposanten, kunt u kijken op www.oncologieinperspectief.avl.nl

U kunt zich hier inschrijven.

Leden van de V&VN, NVD, BPSW, NVFL, NVMBR, NVPO, VGVZ en NVvOD, krijgen 10% korting op de entreeprijs!

Als bijlage treft u ook het programmaboekje aan dat u verder kunt delen cq. op uw website kunt plaatsen en tevens aan uw leden kunt aanbieden.

Volg ons ook op Twitter via @AVLsymposium (#AVLsymposium, #oncologieinperspectief) en Facebook via www.facebook.com/hetAntonivanLeeuwenhoek onder evenementen.

Het belooft weer een inspirerende dag te worden met nieuwe kennis, uitwisseling van ervaringen en boeiende ontmoetingen met collega’s.

 

 

Deel dit nieuwsbericht