Laden Evenementen

Het Reliëf jaarcongres vindt plaats op 8 maart 2019 op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het thema dat hierbij centraal staat is: Over leven en over lijden.
Middenin het leven worden we door de dood omvangen. Mensen zijn sterfelijk en het leven is eindig. En er is geen leven zonder lijden. Ook is er angst voor lijden. In de samenleving – en dus ook binnen de zorg – worden verschillende antwoorden gegeven op de vraag hoe we omgaan met lijden en het besef van eindigheid. Een van de antwoorden is het voorkomen van verder lijden. 

Reliëf daagt op het jaarcongres uit tot gesprek over deze thema’s. Steeds weer blijkt dat het gesprek hierover – ook voor zorgprofessionals – niet eenvoudig is. Hoe kunnen we in de zorg van betekenis zijn voor mensen, van begin tot het einde?

Met lezingen van Christa Anbeek, Holkje van der Veer en Anne Goossensen, een optreden van theatergroep Bint en vele interactieve deelsessies over o.a. lijden en verlies.

Het programma en andere informatie vind je op www.relief.nl/jaarcongres. Een overzicht van alle deelsessies vind je hier. En wil je rechtstreeks aanmelden: vul dan het formulier in.

Dit congres wordt georganiseerd door Reliëf in samenwerking met de Coalitie van Betekenis tot het einde.

Deel dit nieuwsbericht