Laden Evenementen

Meer morele gevoeligheid in je organisatie: schrijf je in voor onze online ethiekmiddag!

Ben je klaar om een werkplek te creëren waar er vanzelfsprekender aandacht is voor morele vragen? Doe dan mee aan onze online sessie over het vergroten van de morele gevoeligheid van medewerkers in jouw organisatie!

Tijdens deze sessie verkennen we onder begeleiding van Relieftrainer Karin Seijdell de cruciale rol van ethiekondersteuning en bieden we praktische tools en inzichten om ethiek een centrale plaats te geven op alle niveaus binnen jouw organisatie. Karin is als bestuurslid verbonden aan het Neon (Netwerk Ethiekondersteuning Nederland) en heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen commissies ethiek in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze is ervaren in het geven van diverse scholingen en trainingen op het gebied van ethiek, zorgvisie en identiteit.

Waarom is ethiek belangrijk?
In een tijd waarin zorgorganisaties voortdurend worden uitgedaagd om transparant en verantwoord te handelen, is ethiek belangrijker dan ooit. Ethiek vormt de ruggengraat van de zorgvisie van je organisatie. Hoe maak je dit tot dagelijkse praktijk in jouw organisatie?

Ethiek is niet alleen een filosofisch concept; het is een praktische gids voor dagelijks handelen. Tijdens onze sessie krijg je concrete tips en strategieën om ethiek in de dagelijkse praktijk te integreren. Van het laagdrempelig werken met morele thema’s in teams tot het organiseren van ethische studiedagen en het voeren van moreel beraad binnen management en directies we voorzien je van alle hulpmiddelen om ethiek tastbaar en werkbaar te maken.

Waarom deelnemen aan deze sessie?
– Inzichten van een ervaren trainer: Leer van ethiektrainers die je meenemen in succesvolle manieren van werken aan ethiek in jouw organisatie.
– Interactieve discussies: Neem deel aan interactieve discussies en deel ervaringen met andere professionals.
– Praktische toepassingen: Ontvang direct toepasbare adviezen en strategieën om ethiek in jouw organisatie te versterken.
– Netwerkmogelijkheden: Bouw een netwerk van gelijkgestemde professionals die dezelfde passie delen voor ethiek en integriteit.

SKGV accreditatie.

Deel dit nieuwsbericht