Laden Evenementen

Het Evangelisch College organiseert jaarlijks een aantal inspirerende praktijkgerichte studiedagen om leiders in de kerk toe te rusten voor hun taak in de lokale gemeente. Deze studiedagen zijn bedoeld voor voorgangers, oudsten, kerkenraadsleden en andere leidinggevenden in de kerk.

De eerstvolgende studiedag zal plaatsvinden op donderdag 24 maart in De Wegwijzer in Almere met als thema:

Inleiding
Op donderdag 24 maart vindt een toerustingsdag plaats met het thema ‘Op de grens van leven en dood’ voor de brede doelgroep van kerkleiders, predikanten, oudsten, pastoraal medewerkers en geestelijk verzorgers. Deze dag wordt door het Evangelisch College in samenwerking met Reliëf georganiseerd. Vanuit vier perspectieven wordt ingegaan op het naderend levenseinde. Deskundige sprekers op het gebied van nalatenschap, stervensbegeleiding en uitvaartverzorging komen aan het woord.

SKGV accreditatie
Geestelijk verzorgers die staan geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers krijgen voor het volgen van deze studiedag 1 punt.

Sprekers
De sprekers op deze dag zijn Dr. Erik Groeneveld, Mr. Trijnie Lukassen-Beije, Ben Jansma en Dr. Siebe Swart. Dagvoorzitter is Drs. Trijntje Scheeres van Reliëf.

Aanmelden?
Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de volgende link: https://www.evangelisch-college.nl/studiedagen/op-de-grens-van-leven-en-dood/. De kosten van de studiedag bedragen 95 euro per persoon, inclusief koffie, thee en lunch. Leden van Reliëf alsmede EC-studiepashouders ontvangen 20 euro korting.

Deel dit nieuwsbericht