Laden Evenementen

Tot onze grote spijt hebben we vandaag moeten besluiten om onze studiedag uit te stellen naar een later tijdstip.
Gezien de ontwikkelingen rond corona kunnen we de studiedag niet houden zoals we die voor ogen hebben. Omdat we naast de inhoud ook de ontmoeting met elkaar belangrijk vinden, kiezen we niet voor een online-studiedag. We verschuiven de studiedag naar een dinsdag in mei of juni 2022. We laten binnenkort weten wat de nieuwe datum wordt.

Studiedag Werkveldraad VGVZ psychiatrie 2021
Samen werken aan zin in de GGZ
Zingeving is ‘hot’ en geestelijk verzorgers in de GGZ werken steeds minder op een eiland. Ze worden betrokken bij de zorg en behandeling. De aandacht voor herstel zorgt voor samenwerking met ervaringswerkers. Door de vermaatschappelijking en ambulantisering organiseren geestelijk verzorgers projecten met buurtpastores of sociaal opbouwwerkers. Er wordt hard gewerkt aan een Generieke Module ‘Zingeving en spiritualiteit’.
Op de studiedag gaan we met elkaar in gesprek. Hoe ziet de gedeelde zorg voor zingeving er anno 2021 uit? Wat is de bijdrage van geestelijke verzorging daarin? Hoe krijgt de samenwerking met andere disciplines gestalte? Welke ontwikkelingen zien we naar de toekomst?
Ochtendprogramma: lezingen door Prof. Dr. Arjan Braam en Prof. Dr. Hanneke Muthert over de stand van zaken en toekomstperspectieven.
Middagprogramma: twee workshoprondes. Verhalen en handvaten uit de praktijk over samenwerkingsverbanden. Afsluiting met borrel.
Klik HIER voor een omschrijving van de workshops.
Tijd: 09.00-17.00
Locatie: Altrecht Zeist, Kapel. Gedachtengang 2, 3705 WH Zeist
Prijs: VGVZ-leden: €60,- Niet-leden: €80,- Studenten: €30,-
Accreditatie SKGV is aangevraagd
Toegang met coronacheck-app of uitgeprint vaccinatiebewijs via coronacheck.nl
Aanmelden kan niet meer. Mensen die zich hebben aangemeld krijgen bericht.

Deel dit nieuwsbericht