Laden Evenementen

Het is gebruikelijk dat het Werkveld GV Thuis ieder jaar een kenniscafé organiseert met als doel elkaar te leren kennen, kennis over te dragen en ervaringen te delen.

Dit doen we al vanaf de oprichting in 2014. Meestal is de bijeenkomst alleen voor geestelijk verzorgers bestemd maar dit jaar nodigen we als Werkveldraad met veel plezier ook de coördinatoren en bestuurders van de Centra voor Levensvragen uit.

Het thema voor de dag is “marktverkenning”. We hopen hiervoor elk Centrum voor Levensvragen te bewegen om zich te presenteren via een stand. Bij de presentatie gaat het dan niet om “best practice” maar vooral om “zo doen we het hier”.

Denk bijvoorbeeld aan het zichtbaar maken van de organisatiestructuur, aan de ontwikkeling van de geestelijk verzorgers zelf, het typische van jouw regio, wie zijn de verwijzers, wie de cliënten. Wat viel de afgelopen jaren mee en wat viel tegen. Wat kan beter?

Gedurende de ochtend wordt er informatie gedeeld over het landelijke project en in de middag gaan we per regio aan de slag. Een programma voor de dag is hiervoor in de maak en wordt later toegestuurd.

Een grote opkomst is fijn en het zou heel mooi zijn als elk centrum een stand komt maken zodat we bij elkaar kunnen buurten en van elkaar kunnen leren.

De datum voor de bijeenkomst is vrijdag 13 oktober en het vindt plaats in Het Huis Utrecht, Boorstraat 107 te Utrecht. Het pand is makkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Met de auto is Het Huis Utrecht ook goed te bereiken maar houd er dan wel rekening mee dat je betaald parkeert rondom het pand.

We starten om 10.00 en eindigen om 17.00 uur

Van belang is verder om te weten:

  • dat er 1 SKGV punt voor deelname aan de dag bijgeschreven kan worden.
  • dat er een vergoeding gevraagd wordt van 25 euro, dit is inclusief koffie, thee en lunch.

Meld je aan voor het Kenniscafé via de volgende link: aanmelden Kenniscafé

Allemaal van harte welkom.
Leden van de werkveldraad krijgen deze informatie nog als uitnodiging separaat toegestuurd.

Namens de Werkveldraad GV Thuis.

Maurice van der Put Voorzitter