Wij zijn voor de Dienst Geestelijke Verzorging binnen Zorgpartners Midden–Holland te Gouda per 1 april 2023 op zoek naar een

Geestelijk Verzorger

Wil jij van betekenis zijn voor het welzijn van ouderen en ga jij graag in gesprek over het leven en levensvragen? Dan is de Dienst Geestelijke Verzorging op zoek naar jou voor meerdere locaties van Zorgpartners!

ZorgPartner van ouderen

Als geestelijk verzorger ben je er voor de individuele bewoner. Je zet je in voor de relatie met de bewoner waarin hij of zij zich gezien, gehoord en begrepen voelt. Je weet goed het gesprek te voeren over levensvragen van de bewoner in aansluiting op de behoeften en levensovertuiging. Je gaat voor in verschillende soorten vieringen en daarnaast leid je groepsactiviteiten. Ook weet je in te spelen op de behoeftes van bewoners met dementie en denk je mee over de rol van geestelijk verzorging bij complex gedrag in combinatie met dementie.

Vanuit je eigen professionaliteit ga je met partners in de organisatie in gesprek over zingeving en levensbeschouwing. Je ondersteunt collega’s in de gevoeligheid en aandacht voor zingeving en je begeleidt vrijwilligers. Het geven van themalessen over bijvoorbeeld het omgaan met en inspelen op levensbeschouwing van bewoners hoort hierbij.

Je doet je werk vanuit je betrokkenheid bij de bewoner en met oog voor het belang van de organisatie als geheel. Je werk doet ertoe.

ZorgPartners onderling

Als geestelijk verzorger werk je samen met je collega’s in gelijkwaardigheid, ieder vanuit z’n eigen specialisme, functie en kracht. Bij Zorgpartners kom je in een team met fijne collega’s, die net als jij een hart hebben voor ouderen én voor het vak.

Je werkt in de Dienst Geestelijke Verzorging samen met 8 collega’s. Zij werken verspreid over de 13 locaties van Zorgpartners. Je komt op drie locaties te werken.

Wat maakt jou een ZorgPartner?

Wij zoeken een enthousiaste collega die graag een actieve bijdrage wil leveren aan het opbouwen van een relatie met onze bewoners. Je bent bereid om in een team van geestelijk verzorgers met verschillende levensbeschouwelijke achtergronden samen te werken vanuit een gezamenlijk gedragen visie op geestelijke zorg. Als collega’s willen wij elkaar inspireren, aanvullen en versterken.

Verder heb je:

  • Een academische opleiding Geestelijke Verzorging;
  • We zoeken iemand met een christelijke levensovertuiging;
  • Uitstekende sociale, contactuele, mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Kennis van verpleeghuiszorg is een pré;
  • Kennis en affiniteit met dementiezorg.

Word ook ZorgPartner!

We zijn een grote, vertrouwde organisatie die goed voor jou zorgt. Als grootste speler in de regio, kunnen we je de meeste kansen bieden. Als ZorgPartner heb je toegang tot het platform GoodHabitz voor online trainingen. Wat niet alleen het werkplezier, maar ook de zorg ten goede komt.

Daarnaast kun je als ZorgPartner naast een prettige werksfeer ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden verwachten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT, functiegroep 60, plus 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

We zoeken een nieuwe collega voor 20 uur, het contract is in eerste instantie voor een jaar, met intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband.

Goed om te weten

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ds. Hetty de Jong, hoofd Dienst Geestelijke Verzorging, telefoonnummer 06-15483461.

Er kan tot maandag 6 februari 2023 schriftelijk gesolliciteerd worden op deze functie. De sollicitatie gesprekken zullen plaatsvinden op 16 en 20 februari 2023.

Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Solliciteer hier!