Aan jou heb ik tenminste wat’ zei ‘n bewoner laatst. En daar doen we het voor. Liefdevol, met aandacht en humor bijdragen aan het welzijn van onze bewoners.

Vind jij dat ook belangrijk dan hebben wij bij de Zorgboog vanwege pensionering ruimte in vakgroep Geestelijke Verzorging voor een collega

Geestelijk Verzorger
24 uur per week

Als Geestelijk Verzorger bied je ondersteuning en begeleiding aan cliënten en hun naasten, met specifieke aandacht voor existentiële, levensbeschouwelijke en spirituele vragen die samenhangen met de situatie waarin zij verkeren. Daarbij ben je een belangrijke schakel in de communicatie tussen medewerkers, cliënten en hun naasten. Ondersteuning en begeleiding vinden zowel op individueel niveau als in groepsverband plaats. Ongeacht je eigen levensbeschouwelijke achtergrond, ben je bereid en in staat om cliënten van verschillende achtergronden te begeleiden. Waar nodig leg je contact met een parochie geestelijke, predikant, islamitisch geestelijk verzorger, etc.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan voor 24 uur per week in een klein team van 4 geestelijk verzorgers waarbij je multidisciplinair samenwerkt met alle disciplines. Het belang van de cliënt staat bij de Zorgboog voorop, daarbij zetten we in op het organiseren van de zorg rondom cliënt waarbij een eventuele overgang tussen 1e en 2e lijn zo organisch mogelijk verloopt. Je werkveld is daarmee zowel in de 2e lijn en verplaatst zich ook steeds meer richting de 1e lijn. In deze ontwikkeling krijg je volop de gelegenheid om mee te bouwen aan de zorg richting de toekomst.
De werktijden/dagen worden in overleg afgestemd evenals het werkgebied. Het salaris is ingedeeld in FWG 60 (maximaal € 4.886,73) van de cao VVT, evenals overige arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw en reiskosten. Ook bieden we een stabiele werkomgeving in een informele setting met volop ruimte bij te dragen aan het steeds verder verbeteren van onze zorg middels het kort cyclisch werken.

Wie ben jij?

Het begint met een afgeronde bij voorkeur universitaire opleiding gericht op het werk in de geestelijke verzorging, daarbij ben je ingeschreven bij de SKGV en/of lid van de VGVZ dan wel bereid daar toe. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden gecombineerd met een open houding en bent oprecht geïnteresseerd in cliënten, hun naasten en medewerkers. Je hebt ervaring en affiniteit met verschillende cliëntgroepen zoals psycho-geriatrische, somatisch, NAH, revalidatie en Hospice) en kunt multidisciplinair werken. Je kunt voorgaan in uiteenlopende vieringen en (afscheids)rituelen. Je neemt deel, of bent bereid deel te nemen aan moreel beraad. Daarnaast heb je een duidelijke visie op het vak geestelijke verzorging die aansluit bij de tijdsgeest en onze organisatie. Tenslotte ben je in het bezit van een auto in verband met het werken op meerdere locaties.

Interesse?

Daar zijn we blij mee, je kunt direct solliciteren  – en heb je eerst nog vragen, neem dan gerust contact op met Jos van den Brand, Geestelijk Verzorger, via telefoonnummer 06-22859648. Je bent van harte welkom.