Ben jij een ervaren geestelijk verzorger? Binnen SVRZ locaties in Zeeuws Vlaanderen is er een vacature voor 30 uur per week. Je werkt vanuit SVRZ locatie Ter Schorre in Terneuzen, maar wordt ook ingezet in De Blide in Terneuzen, De Redoute in Sas van Gent en ‘t Verlaet in Westdorpe. Je maakt deel uit van de sector Behandeling, Ondersteuning en Advies (BOA) en je bent samen met je collega geestelijk verzorger verantwoordelijk voor de juiste invulling van de functie.

 

Als geestelijk verzorger heb je een open houding en zoek je de verbinding. Je begeleidt cliënten – en indien gewenst ook hun naasten – bij thema’s op het gebied van levensoriëntatie, zingeving en ethiek. De eigen identiteit en geloofs- en levensfilosofie van de cliënt staat hierbij centraal. Vanuit de presentie ben je aandachtig en nabij en je voelt je betrokken bij het welzijn van de cliënt.

 

Je organiseert groepsgesprekken, vieringen en samenkomsten zoals herdenkings-bijeenkomsten. Je begeleidt de groep vrijwilligers bij de zondagse vieringen, waarin je regelmatig ook voorgaat. Je geeft ondersteuning aan medewerkers en teams op het gebied van zingeving en bent opmerkzaam ten aanzien van morele vragen en ethische thema’s. Je verbindt en werkt samen met medewerkers van andere disciplines om gezamenlijk kwalitatief goede zorg te bieden. Voor de invulling van deze vacature beschik je over een grote mate van zelfstandigheid, creativiteit en integriteit. Je beschikt over het vermogen en de bereidheid tot samenwerking in multidisciplinair verband. Daarnaast beschik je over uitstekende sociale- en uitdrukkingsvaardigheden, zoals tact, kunnen luisteren, inlevingsvermogen en het vermogen een vertrouwensrelatie met bewoners en hun naasten op te bouwen en te onderhouden.

Gevraagd

* HBO diploma theologie of geestelijke verzorging, aangevuld met een klinisch pastorale scholing en ervaring

* Lidmaatschap van de VGVZ en bij voorkeur registratie in het kwaliteitsregister SKGV

* Affiniteit en bij voorkeur ervaring met ouderen die te maken hebben met somatische en/of psychogeriatrische gezondheidsproblemen

 

Aanbod

*Bruto maandsalaris maximaal € 4.886,73 op fulltime basis (FWG 60)

*Contract voor onbepaalde tijd

*Gemiddeld 30 uur per week

*Zelfstandige functie

*Onderdeel van een multidisciplinair team

 

Meer informatie

Informatie bij Lydia Smekens, teamleider BOA, telefoon 06-13243113.

 

Sollicitaties

Solliciteren kan tot 27 oktober a.s. via onze website: https://werkenbijsvrz.nl/vacature/geestelijk-verzorger/ of via de mail jobcare@svrz.nl.