Functie-informatie

Uren: 16 uur
Dienstverband: 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
Sluitingsdatum vacature: 26 oktober 2021

Als geestelijk verzorger begeleid je patiënten en hun naasten bij vragen rond hun zingeving en levensbeschouwing op een ingrijpend moment in het leven. Je belichaamt de gastvrijheid van Adrz door hartelijke en aandachtige betrokkenheid. Als geestelijk verzorger geef je scholing aan zorgprofessionals op het gebied van spirituele zorg en ethiek. Je hebt oog voor ethische vragen en begeleidt patiënten en medewerkers hierbij.

Dit vragen we:

 

  • Je hebt een afgeronde academische masteropleiding geestelijke verzorging of theologie
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als geestelijk verzorger in een zorgorganisatie;
  • Je bent geregistreerd bij de SKGV;
  • Je bent empathisch, zelfstandig en ondernemend en kunt goed samenwerken;
  • Je bent gevoelig en bekwaam in het hanteren van rituelen;
  • Je stimuleert ethische reflectie binnen de ziekenhuisorganisatie;
  • Je hebt bij voorkeur de postacademische opleiding ‘Ethiek in de Zorgsector’ gevolgd;


Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 65: minimaal € 3.774,- en maximaal € 5.620,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit is je werkgever

De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie

Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij collega geestelijk verzorgers Jeannette van den Beukel (tel. 088 1254016) of Jacoline de Koe (tel. 088 1254031).

Solliciteren

Via onze website (link) kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.