Ben jij een ervaren geestelijk verzorger en wil jij je graag inzetten voor cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? Vind je het prettig om in een kleinschalige, persoonlijke organisatie te werken? Raamwerk biedt wegens uitbreiding een functie geestelijk verzorger. Een veelzijdige functie die je samen met de huidige geestelijk verzorger vorm en inhoud gaat geven.

Vacaturenummer
21-91

Plaats
Noordwijkerhout

Locatie
Raamwerk

Sluitingsdatum
18 oktober 2021

Waar ga je werken?

Raamwerk is een kleinschalige, cliëntgerichte organisatie met locaties en ambulante begeleiding in de Duin- en Bollenstreek. Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan circa 750 cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Hier leven onze cliënten zo ‘gewoon’ mogelijk met zoveel mogelijk vrijheid en eigen regie.

De geestelijk verzorger zet zich binnen de gehele organisatie in. Je gaat een team vormen met de huidige geestelijk verzorger. Samen ga je onderzoeken hoe jullie de samenwerking vormgeven, waarbij het uitgangspunt is dat jullie groeien in de functie en als team.

Wat ga je doen?

Als geestelijk verzorger begeleid en ondersteun je cliënten bij de zingeving van hun bestaan. Deze ondersteuning en begeleiding vindt zowel op individueel niveau als in groepsverband plaats. Je verzorgt vieringen en groepswerk, die je samen met je collega opnieuw vorm en inhoud geeft.

Je biedt begeleiding aan cliënten in de palliatieve fase, en hun netwerk. In samenwerking met cliënten, medewerkers en familie verzorg je afscheidsbijeenkomsten.

Je werkt mee aan het maken van beleid op het gebied van levensvragen, zingeving en ethiek. Tevens verzorg je moreel beraden om ethische dilemma’s bespreekbaar te maken in de zorg van alledag en verzorg je onderwijs op het gebied van zingeving, rouw en ethiek. Je draagt daarmee bij aan coaching van zorgteams op het gebied van deze onderwerpen.

Wat neem je mee?

Je beschikt over inlevingsvermogen en hebt een open houding ten opzichte van alle levensbeschouwingen. Je hebt affiniteit met mensen met een beperking en je kunt helder en effectief communiceren met de doelgroep. Tevens ben je een goede gesprekspartner voor collega’s, met de diverse achtergronden en functies binnen Raamwerk. Met rituelen rond leven en sterven ben je bekend. Je weet situaties goed in te schatten en je kunt prioriteiten stellen. Je bent betrouwbaar en komt afspraken na.

Daarnaast voldoe je als geestelijk verzorger aan de volgende eisen:

▪ Je hebt een afgeronde wo-studie theologie, humanistiek of geestelijke verzorging;

▪ Je bent lid van de VGVZ en ingeschreven in het kwaliteitsregister SKGV;

▪ Bij voorkeur heb je ten minste enkele jaren werkervaring als geestelijk verzorger binnen een zorgorganisatie.

Wat bieden wij?

▪ Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 60: max. €4.799,= bruto per maand op basis van 36 uur;

▪ Extra’s zoals een eindejaarsuitkering (8,33%) en fietsplan;

▪ Een breed scala aan (interne) opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Bel voor informatie naar Leonie van Son (Directeur Zorg & Dienstverlening).

Interesse?

Enthousiast over deze vacature en overtuigd dat jij en Raamwerk bij elkaar passen? Stuur jouw sollicitatie voor 18 oktober as. via de vacature ‘Geestelijk verzorger’ (vacaturenummer 21-91) op www.werkenbijraamwerk.nl.