Ben jij de geestelijk verzorger die zich met hart en ziel inzet voor onze bewoners en hun naasten bij levens-, zin- en geloofsvragen? En wil jij in deze vernieuwende organisatie een voortrekkersrol spelen bij het vormgeven van ethisch en palliatief beleid? Dan komt Woonzorgcentrum De Beyart graag met je in contact.

Wat ga je doen?
Als geestelijk verzorger bied je zowel individueel als groepsgewijs ondersteuning aan onze bewoners. Je gaat met hen in gesprek over vragen die bij hen leven op het gebied van zingeving en het leven an sich. Hun levensverhaal en de levensbeschouwing vormt hierbij het vertrekpunt. Naast het bieden van een luisterend oor en het met aandacht aanwezig zijn bij onze bewoners vervul je ook een structurele rol als voorganger in (liturgische) vieringen, en maak je deel uit van de werkgroep Liturgie.

Voor medewerkers bij wie zinvragen leven naar aanleiding van wat zij op de werkvloer meemaken bied jij hen desgevraagd begeleiding en ben je aanspreekpunt bij ethische vragen.

Gezien de vernieuwende koers van de organisatie draag je bij aan het opzetten van een palliatief en ethisch beleid. Je geeft dit beleid mede vorm en schoolt en begeleidt medewerkers in de uitvoering daarvan. Daarnaast heb je een adviserende rol richting directie en MT bij ethische vraagstukken.
Je ontvangt leiding van de manager Welzijn.

Vereisten

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde opleiding in de theologie of religiewetenschappen op universitair master of hbo-masterniveau. Je voldoet aan de beroepsstandaard van de VGVZ. Je beschikt over enige ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent zeer goed in staat om gesprekken met bewoners en naasten te voeren over bestaansvragen met openheid voor ieders levensbeschouwing en/of godsdienstige overtuiging. Kennis van en affiniteit met ethiek en palliatieve zorg is een vereiste. Je hebt empathisch vermogen, tact en geduld en bent in staat mensen te stimuleren en te verbinden. Je hebt een reflectief vermogen en kunt zelfstandig werken. Je hebt affiniteit met onze doelgroep en inzicht in de christelijk, met name rooms-katholieke, traditie.

Arbeidsvoorwaarden
Salariëring is conform CAO VVT, schaal 60 en bedraagt minimaal € 3.088,06 en maximaal € 4.583,96 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Bij de invulling van de uren wordt enige flexibiliteit verwacht in verband met het voorgaan bij liturgische vieringen. Er wordt een aanstelling van 1 jaar aangeboden met uitzicht op een vaste overeenkomst.

Nadere informatie
Voor verdere informatie over onze organisatie kijk je op onze website: www.debeyart.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met mevrouw Marizjenne van den Heuvel, Manager Welzijn, tel. 043-6311700 of via email: m.vandenheuvel@debeyart.nl

Procedure
De cliëntenraad wordt in de selectieprocedure betrokken. De gesprekken vinden plaats met in achtneming van de covid-maatregelen en deels online. Het navragen van referenties maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding moet een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) worden overlegd.

Solliciteren
Je kunt solliciteren vóór 1 maart a.s. via de website. Download de brochure hier.