Voor de vakgroep Geestelijke Verzorging van Noorderbreedte zijn wij op zoek naar 2 nieuwe collega’s. Er is een vacature van14 uur voor Noorderbreedte revalidatie, Florastate en Erasmus en voor 18 uur op Abbingahiem en Ymedam. Als geestelijk verzorger maak je deel uit van de vakgroep Geestelijke Verzorging en draag je met je collega’s de verantwoordelijkheid voor geestelijke zorg binnen heel Noorderbreedte. Vanzelfsprekend ben je zowel op individueel vlak als in groepen deskundig in het omgaan met levensvragen, zingeving, spiritualiteit en ethische afwegingen. Ook het geven en ontwikkelen van scholing, advisering van professionals en vrijwilligers en het leiden van moreel beraad zijn deel van je takenpakket.

Klik hier voor de vacaturetekst en meer informatie.

Reageren kan t/m 10 april 2020 via deze link.