Bent u onze nieuwe katholieke geestelijk verzorger voor het team paramedisch van de Alrijne Verpleeghuizen, voor 16 uur per week? Samen bouwen wij aan een werkomgeving waarin u zich verder kunt ontwikkelen in uw vak én mee kunt helpen aan onze ambitie om de beste zorggroep van de regio te zijn.
U gaat werken op de afdeling team paramedisch van de verpleeghuizen Leythenrode in Leiderdorp en Oudshoorn in Alphen aan de Rijn. Binnen beide verpleeghuizen wordt er gewerkt volgens de visie van kleinschalig werken voor bewoners met dementie, niet aangeboren hersenletsel en/of somatische aandoeningen. Binnen Leythenrode zijn dit afdelingen met circa 20 bewoners en binnen Oudshoorn zijn dit woningen met elk 8 bewoners. Onze bewoners mogen rekenen op een veilige, warme en rustgevende omgeving waarbij we voortdurend streven naar een hoge kwaliteit van zorg. In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een collega die bij voorkeur in aanmerking komt voor een zending vanuit de rooms-katholieke kerk.

Klik hier voor de vacaturetekst en meer informatie.

Reageren kan t/m 10 maart 2020 via deze link.