Ben je onze cliënten graag tot steun? Bij Topaz ben je van harte welkom!
Als geestelijk verzorger bij Topaz begeleid je cliënten bij zingevings- en levensvragen en spiritualiteit in kwetsbare situaties. Je verleent geestelijke verzorging en pastorale begeleiding aan cliënten, mantelzorgers en medewerkers volgens ons motto: “het hele leven telt”. Als geestelijk verzorger ben je er voor alle cliënten en kun je inspelen op de diverse achtergronden. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de woon-zorgvisie en ethische vraagstukken, participeert in de vakgroep Geestelijke verzorging Topaz en onderhoudt contact met kerken en andere levensbeschouwelijke instellingen. Daarnaast betrek je vrijwilligers bij de geestelijke verzorging en ga je voor in en organiseer je kerkdiensten en herdenkingsbijeenkomsten. We zijn op zoek naar collega’s voor de locaties Foreschate (8 uur/week) en Vlietwijk (14 uur/week) in Voorschoten en voor de locaties Haagwijk (15 uur/week) en Overrhyn (24 uur/week) uit te breiden tot 36 uur/week per 1/1/2021 in Leiden.

klik hier voor de vacaturetekst