De dienst geestelijke verzorging van het Radboud UMC biedt aankomende geestelijk verzorgers een voor Nederland uniek betaald leertraject. Een trainee krijgt gedurende een jaar de gelegenheid om werkervaring op te doen en zich te ontwikkelen tot beginnend geestelijk verzorger. Hiertoe werkt hij of zij 2 dagen in de week op een paar afdelingen als geestelijk verzorger, en ontvangt op een derde dag werkbegeleiding en verdere opleiding. Alle kosten worden gedragen door de dienst. Niet elke week is er een derde dag maar wel op de momenten dat een van de cursussen worden gegeven (zie bijlage).
Functioneert de trainee naar tevredenheid, dan kan hij of zij nog een tweede jaar bij ons werken, eveneens 2 dagen in de week, dan als geestelijk verzorger in opleiding. De geestelijk verzorger in opleiding draagt meer verantwoordelijkheden, ontvangt werkbegeleiding en krijgt eveneens een aantal faciliteiten aangeboden op een derde dag.

Klik hier voor de vacaturetekst en meer informatie.

Reageren kan t/m 25 januari 2019 per e-mail .