Voor de vakgroep Geestelijke Verzorging van Noorderbreedte zijn wij op zoek naar een nieuwe collega per  1 januari voor 28 uur. Als geestelijk verzorger maak je deel uit van de vakgroep Geestelijke Zorg en draag je met je collega’s de verantwoordelijkheid voor geestelijke zorg binnen heel Noorderbreedte. Vanzelfsprekend ben je zowel op individueel vlak als in groepen deskundig in het omgaan met levensvragen, zingeving, spiritualiteit en ethische afwegingen. Ook het geven en ontwikkelen van scholing, advisering van professionals en vrijwilligers en het leiden van moreel beraad zijn deel van het takenpakket.  Je voert je werkzaamheden uit op de  locaties Westerpoort, Nieuw Mellens, GRZ en Florastate.

Klik hier voor de vacaturetekst en meer informatie.

Reageren kan t/m 11 december 2019 via deze link.