De projectgroep Geestelijke Verzorging Aardbevingsgebied Groningen zoekt een geestelijk verzorger (18 uur per week voor 1 jaar).

De werkplek

Je werkt samen  met de directe collega geestelijk verzorger  in de nulde/eerstelijns zorg. Deze extramurale geestelijke verzorging heeft als specifiek aandachtsgebied de zingevings- en levensvragen die kunnen spelen ten gevolge van de aardbevingsproblematiek in de provincie Groningen. In samenwerking met andere zorgprofessionals, gemeenten, belangenorganisaties en andere partners lever je ondersteuning die mensen nodig hebben om zich staande te houden in de situatie waarin ze zich bevinden. Naast spontane ontmoetingen bij bijeenkomsten en in de publieke ruimte, kunnen bewoners rechtstreeks contact opnemen en samenwerkingspartners doorverwijzen. Reageren kan tot 8 september. Klik hier voor de vacaturetekst